Domov Novice Novice in novosti

Mac Para je na novo izdelal in zasnoval svojo verzijo tekmovalnega sedeža Hawaii. Havaii ponuja veliko izboljšav v primerjavi s prejšnjim modelov Howgh. Komfort in kvaliteta izdelave pa ostajata na enako visoki ravni.

Poleg tega pa je Mac Para predstavil še sedež Magnum, to je izboljšana verzija sedeža XCL, ki omogoča tudi dodatno pokrivalo za noge, tako imenovani kukon. 

 
Ni dolgo tega, ko smo občudovali in to verjetno še vedno počnemo, vse tiste frike, ki izvajajo speed flying. V to norijo se je podal tudi Mac Para z modelom Whistler, tu pa je že njegov nasledik Whistle 2.
 

Eden 4Mac Para je izdelal in dodelal izredno popularen model Eden 3. Eden 4 je tako ohranil vse dobre karakteristike prejšnjega modela, izboljšal pa fineso in handling. Padalo je namenjeno izkušenim začetnikom in pilotom, ki si želijo varnega letenja in obilo užitkov v zraku. Padalo sicer še nima uradnih testev, po vseh testiranjih in izkušnjah pa bo padalo dobilo oceno EN-B.

Padalo bo v kratkem na voljo tudi za testiranje, za katere pa se bo potrebno prej naročiti.

 
Mac Para je izdelal na novo zasnovano šolsko padalo. Padalo je izealno in usmerjeno na šolo, da bi lahko mladi piloti, kar najhitreje osvojili prve korake in lete. Padalo ni zamenjava za padalo Muse2 temveč še bolj osnovno in šolsko padalo.
 
V podjetju Mac Para bodo sodelovali z našim izvrstnim pilotom Primožem Sušo in zanj naredili "custom made" Magus 6, s katerim bo drugo leto tekmoval na RedBull X-Apls.

Primožu bo v pomoč kar zastopnik za Slovenijo, Igor Eržen.
 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 433901
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?