Domov Novice iz tekmovanj

Zmagovalci - Slovenian Open 2009 Zmagovalci - Slovenian Open 2009 Slovenian Open 2009, je že drugič potekal v Železnikih, točneje na Ratitovcu, kjer se je na močni mednarodni udeležbi najbolje odrezal Valič Urban pred Valič Aljažem, medtem, ko je bil odličen tretji Suša Primož (Mac Para Magus 6), ki je tako zaključil priprave pred nastopom na Red Bull xAlps tekmovanju, ki se začne 19.Julija v Avstrijskem Salzburgu.

1. Valič Urban

2. Valič Aljaž

3. Primož Suša

V serijskem razredu pa je slavil Lotrič Damjan (Mac Para Magus XC).

Klubsko pa so zopet dominirali piloti iz KJP Krokar.

 

Ostali rezultati !

 

Čestitke !

 

Zmagovalci  - Ratitovec Open 2009Deveti Ratitovec Open je bil zopet v znamenju lokalcev. KJP Krokar je slavil v klubski razvrstitvi, medtem, ko je bil na odličnem drugem mestu Hafner Borut (Mac Para Magus 6).

 

1. Vidic Jurij

2. Hafner Borut

3. Durkovič Dušan

Ostali rezultati ! 

 

Čestitke !

 

Hafner Borut, photo Igor ErženOb izjemno lepem vremenu, kot se je to kasneje izkazalo, se je žal ne prav številna druščina, 36 pilotov, zbrala v Kobaridu na ligi Adrenalin. Društvo Adrenalin Paraglidingle Team pa je tudi letos sledil svoji tradiciji in nam ustvaril zares odličen podaljšan vikend, ki se je začel že v sredo.

 

 

 

 

Več ...

 

Izpeljana še ena odlična tekma Slovenske lige, Parasmuk Open v Semiču, ki jo je organiziral klub DJP Cumulus Semič, tudi tokrat pa so piloti leteli odlično in v dveh dneh zopet stali na najvišji stopnički. Eržen Tomaž (KJP Krokar, Magus 6) je bil zmagovalec obeh dneh.

Čestistke !

Več ...

 
I`m VERY HAPPY because two of our pilots which fly MAGUS 6 and MAGUS XC was placed on second and third place in the Championship of Argentina.

FERNANDO BARDERI
MAC PARA ARGENTINA

2nd place (Gral Serial Class) Mansilla Lucas
3rd place (Gral Open) Guillemot Michel
 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480504
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?