Domov Mac Para Kvaliteta

Pri vseh zračnih športih in aktivnostih v zraku je vprašanje varnosti zelo pomembno. 

Pri MAC PARA ni nič prepuščeno naključju. Naša filozofija je imeti proizvodnjo na najvišjem rangu kvalitete. Smo zelo ponosni na kvaliteto naših izdelkov in vedno bomo stremeli k najboljšemu.

MAC PARA je vedno izdeloval svoje izdelke, modo smo krojili sami. Šele po številnih testiranjih smo najboljše izdelke uvrstili v serijsko proizvodnjo. Razvoj novega serijskega padala, je proces, ki traja kar nekaj časa. Veliko prototipov je potrebnih, da se doseže res najboljše in šele takrat, ko je dodelan zadnji detajl se odločimo za serijsko proizvodnjo. Ravno zato, lahko pri nas padala ostanejo v serijski proizvodnji tudi nekaj let, saj ni potrebe po zamenjavi.


Za dobre proizvode, so potrebni dobri materiali, zato uporabljamo le najboljše, kar se na svetovnem trgu dobi. Zaradi dobrih odnosov z dobavitelji in proizvajalci blaga, smo razvili odličen način testiranja novih materialov, na podlagi katerih se kasneje lahko odločimo, katerega, če sploh, bomo uporabili za bodoče izdelke. V preteklosti so proizvajalci reklamirali, da uporabljajo druge, boljše materiale (seveda, zaradi manjših cen materiala) in nam se je vedno zdelo zanimivo, kako so kasneje vsi začeli uporabljati isti material kot, ga imamo mi že nekaj let. Vse to nam kaže, da so bile naše odločitve, še vedno pravilne. 


Široka kontrola proizvodnega procesa in stalen osebni stik in kontakt z vsemi, sta garancija za uspeh.

Več podatkov o uporabljenih materialih, lahko najdete na Tehničnih staneh izdelka.

Uporaba najboljših materialov in številni certifikati mednarodnih standardov (DHV, CEN), daje za rezultat izdelke na katero smo ponosni vsi.

 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480491
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?