Domov Novice in novosti Mac Para testni dnevi in tandemski poleti z jadralnim padalom.
Mac Para prireja testne dneve, kjer boste lahko probali najnovejša padala in opremo, se pogovorili z dizajnerjem in lastnikom podjetja Mac Para, Petrom Rečkom, ali pa rekli kakšno s testnim pilotom Jurajem Klejo.
 
Na voljo vam bodo padala Eden 4, Envy 2, Magus XC2 proto, ..., med sedeži Goya2, Hawaii, ...
 
Poleg tega v sodelovanju s KJP Krokar organiziramo tudi manjšo pogostitev, kakšne čevapčiče, hrenovko, pa še kaj se bo najdlo. Zvečer pa še koncert glasbene skupine Fireflies v športnem parku Rovn ob 21 uri.
 
Prav tako boste vsi, ki bi si želeli poleteti v tandemu z jadralnim padalom,boste to lahko storili za skromnih 15?, z enim od vrhunskih pilotom iz naših vrst. Na voljo vam bodo kar trije, s katerim boste poleteli, pa bo vaša odločitev. Polet bo trajal med 5 do 10 min.
 
Vsi, ki se boste testnih dnevov udeležili že v soboto, boste za pristanek na vrhu Ratitovca še posebej nagrajeni. Čaka vaš majčka, za dokazilo pa bo dovolj že vaša beseda, tako da, vabljeni tudi vsi, ki nimate GPSa.
 
Vsem, ki se boste odločili za nakup nove opreme, pa boste deležni posebnega 10% popusta na redne cene.
 
Vse to se bo dogajalo v soboto 26.9. v Dražgošah pri Brunarici predvidoma od 10 ure dalje, ter v nedeljo v Cerkljah na Gorenjskem (Ambrož).

Za prevoz je poskrbljeno.


Vabljeni !
 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480498
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?