Domov
Mac Para je izdelal na novo zasnovano šolsko padalo. Padalo je izealno in usmerjeno na šolo, da bi lahko mladi piloti, kar najhitreje osvojili prve korake in lete. Padalo ni zamenjava za padalo Muse2 temveč še bolj osnovno in šolsko padalo.
 
Nevil Hulett14. decembra je pilot Nevil Hulett iz Južnoafriške Republike  postavil nov mejnik v preletu v ravni liniji z jadralnim padalom. Po neuradnih podatkih, bo v preletu, ki je bil dolg 512 km prijavil kar dva svetovna rekorda in sicer: svetovni rekord v preletu 502.2 km in svetovni rekord na napovedan cilj 404 km. Nevil je letel z jadralnim padalom Mac Para Magus 6.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Več ...

 
V podjetju Mac Para bodo sodelovali z našim izvrstnim pilotom Primožem Sušo in zanj naredili "custom made" Magus 6, s katerim bo drugo leto tekmoval na RedBull X-Apls.

Primožu bo v pomoč kar zastopnik za Slovenijo, Igor Eržen.
 
MAC PARA predstavlja novo kolekcijo majčk, ki jih lahko naročite pri vašem zastopniku. Majčke so na voljo v treh barvnih dizajnih za moške (S, M, L, XL, and XXL) , ter v dveh za ženske(M, L, and XL).

Majčke z dolgimi rokavi bodo na voljo v kratke, še vedno pa je mogoče kupiti majčke v temno modri barvi z dizajnom 2008 z dolgimi ali kratkimi rokav (cena 15?).

Mac Para t-shirt 2008 Mac Para t-shirt 2008 Mac Para t-shirt 2008

Mac Para t-shirt woman 2008 Mac Para T-shirt woman 2008

 

Magus 6 je pravo tekmovalno padalo, ki je namenjeno zgolj tekmovalnim pilotom z veliko izkušenj, ki bodo zares lahko izkoristili ves potencial, ki ga ima v sebi to padalo.

MAC PARA ekipa je naredila veliko testnih letov z veliko različnimi prototipi.

Primož Suša - padalo Magus 6 protoDizajn Mac Para Magus 6

Več ...

 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480489
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?