Domov

Hafner Borut, photo Igor ErženOb izjemno lepem vremenu, kot se je to kasneje izkazalo, se je žal ne prav številna druščina, 36 pilotov, zbrala v Kobaridu na ligi Adrenalin. Društvo Adrenalin Paraglidingle Team pa je tudi letos sledil svoji tradiciji in nam ustvaril zares odličen podaljšan vikend, ki se je začel že v sredo.

 

 

 

 

Več ...

 

Izpeljana še ena odlična tekma Slovenske lige, Parasmuk Open v Semiču, ki jo je organiziral klub DJP Cumulus Semič, tudi tokrat pa so piloti leteli odlično in v dveh dneh zopet stali na najvišji stopnički. Eržen Tomaž (KJP Krokar, Magus 6) je bil zmagovalec obeh dneh.

Čestistke !

Več ...

 
Mac Para Cheeky light je speed flying padalo namenjeno za bolj izkušene pilote.
 
Letos že kar nekaj novosti iz Mac Pare, prihaja pa še ena in sicer prihaja nova 2ka. Envy 2, malo bolj nabrušena a še vedno zelo varna, ker se od Envyja tudi pričakuje.
 

Mac Para je na novo izdelal in zasnoval svojo verzijo tekmovalnega sedeža Hawaii. Havaii ponuja veliko izboljšav v primerjavi s prejšnjim modelov Howgh. Komfort in kvaliteta izdelave pa ostajata na enako visoki ravni.

Poleg tega pa je Mac Para predstavil še sedež Magnum, to je izboljšana verzija sedeža XCL, ki omogoča tudi dodatno pokrivalo za noge, tako imenovani kukon. 

 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480497
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?